Un copac s-a prăbușit peste o mașină din Capitală (FOTO)

Vântul puternic face din nou pagube. Un copac s-a prăbușit peste o mașină de pe strada Ismail, din Capitală.  Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 8 aprilie. Automobilul era parcat în curtea unui bloc de locuit. 

Angajații ÎM ”Spații Verzi” au ajuns la fața locului pentru a înlătura copacul. Responsabilii întreprinderii urmează să stabilească cauza din care copacul s-a prăbușit.

Șoferul, care este taximetrist spune că va da în judecată conducerea întreprinderii pentru a-și răscumpăra pagubele.

Din fericire nicio persoană nu a avut de suferit

Codul Galben de vânt care a fot emis ieri de meteorologi este valabil şi astăzi. Potrivit specialiştilor, vântul va sufla în rafale de peste 70 de kilometri pe oră.

Oamenii sunt atenţionaţi să ocolească cablurile electrice căzute la pământ. În toată ţara se aşteaptă şi ploi puternice, iar din cauza precipitaţiilor sunt posibile inundații în unele zone. De asemenea, gestionarii digurilor şi lacurilor de acumulare sunt avertizaţi să verifice starea construcţiilor.

La noapte, în regiunea de nord, sunt prognozate îngheţuri de până la minus un grad. Iar în data de 10 aprilie astfel de minime se vor înregistra în sudul ţării. Specialiştii afirmă însă că este puţin probabil ca frigul să afecteze pomii în floare sau răsadurile de primăvară

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *