Un adevărat coșmar! Femeia cu 4 sâni există. Află cum se descurcă și unde locuiește!

Fiecare zi este un adevărat coșmar pentru ea. Suferă, încă din adolescență, de o deformare severă la nivelul sânilor. Afecțiunea a apărut la vârsta de 19 ani când și-a făcut o operație de mărire a sânilor. Intervenția chirurgicală însă i-a schimbat viața, spre mai rău.

 

Kailan, este mamă a 2 copii și locuiește în America. Ea speră că vreodată va găsi o soluție pentru a scăpa de suferința prin care trece în fiecare zi. Medicul i-a făcut operația în doar 15 minute.

După operație a fost șocată să vadă că implanturile erau plasate mai sus față de țesutul sânilor. dacă îilasă liberi, ea pare să aibă 4 sâni.

„Nu am vorbit despre mărimea lor sau despre ce îmi doream. Mi-a zis doar că operația va dura mai puțin de 15 minute”, a spus Kailan.

Ea mai spune că medicul nici măcar nu a consultat-o înainte de operație. Pentru a arăta mai etic, ea își lipește sânii cu lipici când iese pe stradă sau când face sex. Face acest lucru pentru ca sânii ei să arate mai bine când sunt priviți.

Pentru relațiile intime, femeia folosește bandă adezivă transparentă. Uneori mai folosește și diferite culori sau texturi pentru a se adapta situației.