Tu le-ai vizita? 5 locuri sinistre pe care turiștii nu doresc să le viziteze!

Vacanța înseamnă pentru mulți dintre noi plajă și soare. Dar, dacă acest lucru nu este suficient și există dorința de a vedea anumite locuri neobișnuite, atunci ia în considerare următoarele 5 propuneri. Cu unele dintre ele te vei ciocni pentru prima dată în viață. Deși toate aceste locuri sunt puțin înspăimântătoare, sunt totuși interesante.

1) Parcul sculpturilor din Finlanda

De la începutul anilor 1960 până la moartea sa în 2010, faimosul sculptor finlandez Vejö Ryonkkönen a creat aproximativ 500 de sculpturi din beton. Și-a pus toate lucrările în fața casei sale.

Cele mai multe dintre sculpturile sale amintesc oamenilor de a practica yoga, cu proporții ciudate și cu zâmbete înfricoșătoare. Unele figuri au dinți umani reali. În plus, mulți vizitatori consideră că toate aceste opere de artă reprezintă un portret al sculptorului însuși.

Spitalul abandonat din Bilice

Primul război mondial, al doilea război mondial, Războiul Rece. De la începutul construcției (1898) complex de spital cu 60 de clădiri și un total de 200 de hectare, situat în partea de sud-vest de Berlin, a funcționat ca un spital militar.

Astăzi, acest loc este o ruină, care implică, în primul rând, fotografi și scriitori care caută un fundal terifiant.

Centrala

Centrale din Pennsylvania se numește oraș fantomă. 

Din cauza exploziei în 1962, a rezultat un incendiu subteran, care continuă să ardă și până în prezent. Numărul de locuitori a scăzut de la 1.000 de persoane la 12 persoane. Cauza incendiului încă nu a fost clarificată.

Hristos din abis

Pe fundul mării, în Golful San Fruttuoso din regiunea italiană din Liguria, scafandrii au găsit, la o adâncime de 15 metri o statuie din bronz a lui Hristos. 

Această statuie de 2,5 metri, numită „Hristos din abis”, a fost instalată în 1954 la inițiativa ducelui Marcante.

Sicriele suspendate

Sicritele suspendate pe o stâncă – nu este în niciun caz un scenariu al unui film de groază și nicio metodă de speriat străinii. Este un mod tradițional de înmormântare în sudul Chinei, Filipine și parțial în Indonezia.