Tu cum ai proceda? Povestea ULUITOARE a unei trădări!

Mult timp m-am gândit dacă să scriu despre asta sau nu. Pentru mulți, trădarea este ceva inacceptabil și teribil. Dar am ajuns într-o situație în care nu totul este atât de neclar.

A început acum 2 ani, când am obținut un post de administrator de sistem într-o agenție de publicitate mare. Totul era bine. Nimic nu a prefigurat „necazul”, până când am găsit o nouă angajată. O brunetă înaltă cu o dimensiune a pieptului de 4 și un zâmbet orbitor. Da, aproape că am uitat, în acel moment eram căsătorit de 4 ani, iar frumoasa mea soție și fiică erau mai mereu pe acasă.

Revenind la noua fată, vreau să spun că simpatia noastră a fost inițial reciprocă. Apropo, ea avea, de asemenea, un soț căruia nu-i plăcea mănâncarea ei și îi cerea mereu un copil.

O dată, într-o zi, calculatorul ei a fost „spart”, ne-am închis în birou și am vorbit dulce și am băut ceai. Totul se învârtea în petrecerii corporative de Anul Nou, unde ne-am sărutat pentru prima dată și ne-am mărturisit sentimentele noastre. Nu vei crede, m-am simțit cu 15 ani mai tânăr. Nu am simțit emoții atât de puternice de multă vreme, la urma urmei, după mulți ani în căsătorie, o asemenea mișcare nu este suficientă, în special în pat.

Acum nu bem ceai în biroul ei, dar suntem implicați în lucruri mai delicate.

Nu intenționăm să le spunem partenerilor noștri despre romanul nostru, deoarece deja triplăm totul.Toate relațiile noastre sunt construite pe o interdicție și pe sentimentele că facem ceva ilegal, greșit. Mă tem că fără aceste emoții nu vor exista relații atât de pasionale.

Știu că nu am dreptate cu soția mea. Știu că am înșelat-o. Dar o iubesc foarte mult și o respect. Iar această slujbă de dragoste este un inginer de putere care mă acuză cu o energie vitală. Vin acasă odihnit și dau o parte din această energie familiei.