Trei scuze pe care le spun șoferii când sunt prinși că depășesc viteza

Viteza excesivă este una dintre principalele cauze pentru care șoferii sunt amendați cel mai des. Deși aparatele radar arată clar că au depășit viteza regulamentară, conducătorii auto încearcă să se scuze în fel și chip. Iată trei dintre cele mai comune scuze cu care cu care șoferii încearcă să scape de amendă, dacă oamenii legii sunt îngăduitori. Scuze comune și amuzante.

1. „Mă grăbesc la spital”
Conform oamenilor legii din România, aceasta este cea mai des folosită scuză de către șoferi în fața polițiștilor. De multe ori, din dorința de a ieși basma curată, conducătorii auto implică în minciuna lor și persoane dragi.

2. „Nu am văzut semnul”
În topul scuzelor există și banala „Nu am văzut semnul”. De cele mai multe ori, polițiștii nu țin cont de lamentările celor din fața lor și le dau amendă sau le suspendă permisul de conducere, în funcție de caz.

3. „Asta nu e mașină să mergi cu 50 km/h”
Aroganții au un alt gen de scuze „Asta nu e mașină să mergi cu 50 km/h”, admițând totodată că sunt vinovați. Fără să se gândească la consecințe, acestora li se pare o blasfemie să meargă în localitate cu doar 50 km/h.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *