Totul despre iubire și nimic despre EA

Căutarea iubirii este o amăgire plăcută. Întâlnești pe cineva de care îți place și cu care vrei să petreci timp. În întreaga lume, oamenii se îndrăgostesc reciproc în fiecare zi. Dragostea nu este ceva neobișnuit pe planeta noastră. Iată iubirea adevărată nu este pentru toată lumea.

Este un sentiment adaptabil, în continuă creștere și în schimbare. În viața reală este extrem de rară, pentru că, pentru a o dezvolta, este nevoie de mult timp și efort. Trebuie să trăiești cu această persoană mai mult timp înainte să știi sigur că între voi este dragostea adevărată.

Dragostea adevărată trebuie să fie construită încet și cu mare grijă. În lume nu există nimic mai frumos decât iubirea adevărată.

Momentul crucial

Când ne îndrăgostim pentru prima dată, lumea ne pare un loc mult mai plăcut decât de obicei. Soarele strălucește puțin mai tare. Vântul este un pic mai cald. Este uimitor de simplu: să te îndrăgostești și să simți modul în care lumea se schimbă odată cu apariția dragostei.

Dar timpul trece și, brusc, simți că intensitatea acestui sentiment începe să se usuce. Excitarea la întâlnire nu este atât de puternică, iar întâlnirile nu sunt atât de interesante… Acesta este un punct comun de cotitură pentru orice relație.

Ține minte

Dragostea adevărată este construită pe încredere și respect, iar ambii parteneri trebuie să înțeleagă că va dura ceva timp pentru a o construi.

Dragostea adevărată necesită încredere monumentală între tine și persoana pe care o iubești. Trebuie să fii sigur că el sau ea va fi cu tine, în ciuda tuturor dificultăților care pot apărea pe parcurs.

Trebuie să înțelegi că el sau ea nu te va abandona când situația va deveni prea strâmtă. Sau când lumea încearcă să te taie în bucăți mici. Trebuie să crezi că în fiecare dimineață el sau ea va fi fericit să te vadă în preajmă.

Dragostea adevărată nu este un sentiment, ci o stare de ființă.

Adevărata dragoste este atunci când ești împreună, nu pentru că „o iubești”, ci pentru că nu-ți poți imagina viața fără această persoană. Conexiunea ta cu acea persoană trebuie să fie puternică.