Top 6 cele mai ÎNFICOȘĂTOARE zodii! Te numeri printre ele?

Oricât nu ai încerca să pari de prietenosă și deschisă, în mediul tău oricum întotdeauna se vor găsi oameni care nu te vei înțelege.

Iată zodiile care vi se vor părea înfricoșătoare sau vor fi înstrăinate și reci cu tine:

1. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte secretos, așa că el foarte greu își va deschide sufletul. Niciodată nu vei putea calcula reația lui. El poate exploda de supărare dacă vei încerca să îi zici o minciună, dar ar putea fi foarte calm atunci când îi vei strica mașina. Cel mai bine este să eviți să pleci într-o vacanță cu un Scorpion. 

2. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este foarte închis, mai ales atunci când se consideră drept în ceva. Dacă este încrezător în opinia sa, nu poate fi convins cu nimic. Nimeni nu se poate apropia de Taur atunci când nările i se umflă de încăpățânare sau furie. 

3. Leu (23 iulie – 22 august)

Un leu poate fi foarte crud atunci când este necesar, iar ferocitatea sa este extrem de înfricoșătoare. Ei vor trăi bine doar cu oamenii care au încredere în el. Stima de sine și încredere foarte mare în el, îi face pe ceilalți oamenii să se simtă intimidați.

4. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este foarte neatentă, iar asta îi face pe cei din jurul ei să se simtă inconfortabil. Neatenția ei îi sperie pe alții și din acest motiv ei se tem să comunice cu ea. În plus, Fecioara are momente când critică pe ceilalți, iar această judecată subiectivă îi poate înstrăina pe oameni de ea.

5. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul nu este un fan al conexiunilor emoționale, el poate părea rece și insensibil, iar acest lucru sperie oamenii din jur. De asemenea, este foarte deștept și nu are prea multă răbdare pentru cei care nu sunt la același nivel cu el. Cu toate acestea, prima impresie poate fi înșelătoare și imediat ce depășiți bariera psihologică a Vărsătorului, veți constata că nu este atât de înfricoșătoar, dimpotrivă, amabil și generos.

6. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul nu are tendința de a speria oamenii din jurul lui, decât dacă încearcă să fie fițos. Berbecul poate intimida cu mintea, mai ales atunci când nu este restricționat în expresii. Dacă cuvintele lui sunt jignitoare, el își va cere scuze imediat. Dacă vrea să spună ceva, nu se va gândi la forma poveștii sale, ci vă va spune pur și simplu totul cum crede.