Toly Druga: ”Nu era ciorapul rupt, acolo era o pană de pasăre”

După ce a apărut în presă precum că și-a filmat videoclipul purtând la piciorul stâng un ciorap rupt, Toly Druga a reacționat. Potrivit lui, filmările au avut loc într-un apartament cu mai multe camere.

După publicarea în presă a acestui moment jenant, interpretul a reacționat cu injurii la adresa unor jurnaliști ai unui site din țara noastră.

„Asa numita „presa si jurnaligile astea ” „profesioniste sau profesionisti”de la K….urcan nu se documenteaza înainte de a comenta diverse aberatii…””ruptura”” aia defapt e o pana din multimile pene de pe jos care erau ca un decor in camera aia…ca fiecare camera are un decor aparte. Erau 3 camere si noi am facut in 2 numai filmarile etc..”, ne-a declarat Toly Druga.

În calitatea sa de regizor al clipului, Toly ne-a declarat că într-un videoclip, orice detaliu este important. Iar el a ținut cont de aceasta.

Regizorul din mine zice asa, ca fiecare detaliu trebuie analizat minutios si ca la acest detaliu cam au dat-o in barba fofirlanii care critica din motiv ca vor mereu un raiting si un PR foarte ridicat!!!

Interpretul spune că rolul pe care l-a jucat în videoclip este unul greu, dar, totuși, s-a isprăvit.

Este foarte greu sa joci roluri de genul mai ales ca trebuie foarte mult sa iti controlezi emotiile fie ele negative ori pozitive etc…

Vezi și: Toly Druga a lansat videoclipul melodiei „Nu pot să uit”

Vezi și: Toly Druga apare în noul său videoclip cu ciorapul rupt

 

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *