Timp de 15 ani, o stewardesă a păstrat secretul! Când a aflat, pilotul a luat o decizie surprinzătoare!

Stewardesa Jennifer Stensel are 38 de ani și activează în această funcție deja de 15 ani. Recent a a avut câteva probleme la rinichi care au apărut după ce a fost diagnosticată cu lupus eritematos sistemic – o boala inflamatorie autoimună care provoacă sistemul imunitar să-și atace corpul.

În luna martie a anului 2017, în unul dintre zboruri, ea a leșinat pentru că a ignorat simptomele insuficienței renale de foarte mult timp.

Jennifer nu a putut să continue să lucreze în acea zi, iar după ce s-a întors din călătorie, s-a adresat medicului, care a anunțat-o despre necesitatea unui transplant de rinichi. Jennifer a fost pusă în lista persoanelor aflate în așteptarea unui organ donator, dar sănătatea ei era atât de agravată încât a trebuit să apeleze la rude și prietenii ei pentru ajutor.

Ajutorul a venit de unde se aștepta mai puțin

La chemarea ei a răspuns colega ei Jody Harskamp, ​​care era pilotul aeronavei, în timpul călătoriei în care Jennifer leșinase. După toate testele medicale necesare, cele doua femei au mers la Seattle, unde trebuiau să facă o operație de cinci ore.

„Voi pierde rinichiul, dar Jennifer va trăi, și acesta este cel mai important lucru!”, a declarat Jody pentru o revistă americană. Au devenit cele mai bune prietene de atunci.

E minunat că Jennifer a avut o minunată colegă care a acceptat să o ajute. Dacă nu ar fi fost Jody, Jennifer nu ar fi trăit astăzi.

Da, deseori pierdem încrederea în umanitate, dar astfel de povești ne ajută să credem din nou în ea.

Prețuiți viața, căci noi alegem ce e mai bun pentru a fi sănătoși.