Test: alege o înghețată și noi îți vom spune totul despre caracterul tău

Alan Hirsch  este un psiholog care, de peste 30 de ani, este specializat în identificarea dependenței preferințelor gustului și a personalității unei persoane. Cea mai delicioasă definiție a trăsăturilor caracterului este înghețata. Psihologul susține că gustul favorit al acestei delicatețe este format în copilărie și rămâne pentru toată viața. Noi îți propunem să faci un test simplu, care nu numai că te va ajuta să înveți ceva mai mult despre tine, dar îți va trezi și dorința de a alerga după înghețată la cel mai apropiat magazin chiar dacă afară sunt -30 de grade.

Înghețata din ciocolată

Dacă îți place această înghețată, atunci ești o persoană carismatică și energică. Îți place să fii mereu în centrul atenției.

Înghețata dublă

Spui mereu ceea ce gândești fără teamă. Uneori, acest lucru îți creează probleme cu cei din jur, însă majoritatea dintre ei apreciază sinceritatea ta!

Înghețata Sorbeto

Această înghețată este alegerea pesimiștilor. Dar nu te întrista, ai în schimb o gândire analitică și pui mare preț pe detalii.

Înghețata din lavandă

Ești un romantic înnăscut. Sentimentele tale pot fi rănite foarte ușor.

Înghețata cu ciocolată albă

Ești un om cu suflet mare și care mereu sare în ajutor. Ești de încredere și oricând poți un umăr de sprijin. Depui dragoste în ceea ce faci.

Înghețata Plombir

Ești foarte comunicabil și ești gata să-ți asumi riscul. Uneori, cei din jur te pot cataloga ca fiind egocentric.

Înghețata din căpșuni

Cei care iubesc această înghețată sunt persoane introverte. Dacă ai ales această înghețată atunci ești printre cei care nu doresc să-și facă publice sentimentele și emoțiile.

Înghețata din fistic

Acești oameni iubesc perfecționismul. Ai moralul ridicat și ești conservatist. Dacă îți propui un scop, neapărat îl vei realiza.

Înghețata sandwich

Ești un om foarte ambițios.

Înghețata din cafea

Acestor oameni nu le ajung emoții și mereu trăiesc cu frica.

Înghețata cu fructe de pădure

Dorești să primești de la viață tot ce este mai frumos și plăcut pentru tine.

Înghețata din napolitane

Ai un optimism de invidiat. Însă cu greu îți menții poziția inițială.

Yogurt înghețat

Ești o persoană care analizează la rece și rapid informațiile. Nu îți place rutina și lucrurile vechi.