Tatiana Spînu: Am ales totuși să fac muzică (VIDEO)

A visat să devină politician, model, femeie de afaceri, dar viața i-a pregătit o altă soartă. Este vorba despre Tatiana Spînu, tânăra care a ales totuși să facă muzică. Interpreta ne-a mărturisit, totuși că afacerile au interesat-o mereu, deoarece părinții ei erau lansați în afaceri. 

Pe parcursul anilor, Tatiana a trecut prin mai multe schimbări. S-a născut blondă, dar a ales să se facă brunetă cu toate că prietenii ei nu agreeau aceasta culoare a părului.

”Eu la virsta de 14 ani am inceput sa imi vopsesc parul, atunci am inceput cu niste suvite blonde, dupa care am decis radical sa fiu bruneta. Ma plictiseam foarte repede si vroiam ceva nou tot timpul. Am fost si roscata si dupa aceea mi-am dat seama ca vreau sa fiu blonda. Asa ca de la 16 ani si pina acum sunt blonda”, ne-a declarat interpreta.

Tatiana însă recunoaște că aceste schimbări nu sunt benefice pentru părul ei.

”Mult timp nu am schimbat nimic la nuanta, iar de un an am inceput sa-mi fac de cap , pentru ca ma joc cu diferite nuante de blond in parul meu, ceea ce e rau pentru par”, a adăugat Tatiana.

La moment, Tatiana Spînu este implicată într-un proiect de dans. Interpreta a mai declarat că își dorește să-și schimbe și stilul de muzică.

„Eu acum sunt intr-un proiect de dans. Fac dansuri in fiecare zi, dar imi place din ce in ce mai mult… Vreau sa-mi schimb total stilul de muzica. Pentru ca fanii meu au crescut si muzica mea trebuie sa creasca. Trebuie sa fie ceva mai profund, mai matur”, a declarat interpreta în cadrul emisiunii O seară perfectă.

„Sila Tanta” – un nou proiect, o noua provocare. Ma bucur ca fac parte dintr-o echipa mare si vesela, colegi talentati si organizatori responsabili si prietenosi”, mai spune interpreta.

 

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *