Sunteți o pereche potrivită? 6 semne care arată că de fapt sunteți un cuplu groaznic

Am întâlnit cu toții astfel de cupluri. Cu toții am avut sau avem prieteni care au căzut într-o astfel de relație. Pe astfel de cupluri pur și simplu nu vrei să le ai prin apropiere. Partenerii pretind că sunt îndrăgostiți nebunește, dar este clar că se prefac. Toți știu că relația lor nu va dura și nu vor putea păcăli mult timp.

Relațiile de iubire ar trebui să fie frumoase și minunate. Ele trebuie să aducă fericire în viața celor care se întâlnesc. Iubirea tebuie să aducă întotdeauna bucurie, iar dacă există furie și iritare, atunci aceasta este o relație toxică și nepotrivită. Încearcă să nu fii un cuplu care nu le place tuturor. Nu fiți o povară pentru voi și cei din jur.

Iată 6 motive ca să-ți dai seama dacă ai o astfel de relație? 

1. Începi să le spui prietenilor care sunt singuri că trebuie să-și găsească pe cineva

Mulți oameni sunt singuri și încă nu au găsit marea iubire. Mulți chiar încearcă, dar nu pot să-și găsească pe cineva. În orice caz, nu le mai aminti cât de nefericiți sunt.

2. Spui „noi” în loc de „eu”

Acest lucru este enervant atunci când pronumele tău „eu” a încetat să mai existe. Fiecare dintre voi ar trebui să aibă propria viață în afara relației. Acest lucru este normal și este păcat dacă folosești mereu aceste cuvinte.

3. Folosiți porecle necorespunzătoare în public

Chiar și cele mai ciudate porecle unul pentru celălalt sunt ceva personal și intim, care este cel mai bine de păstrat pentru voi. Bine, unele cuvinte generale precum „drag / dragă” sunt încă posibile, dar nu exagerați.

4. Arătați prea multe sentimente în public

Nimeni nu vrea să urmărească sărutările și îmbrățișările tale pasionale. Dacă vă întâlniți cu prietenii, oare nu este posibil să răbdați, chiar dacă sunteți la începutul relației?

5. Ai uitat de prieteni și familie

Chiar dacă sunteți înnebuniți unul de celălalt și doriți să petreceți tot timpul împreună, asta nu înseamnă că trebuie să uitați de familie și prieteni. Altfel, te vor privi ca fiind unul dintre cele mai groaznice cupluri. Nu mergeți peste tot împreună.

6. Vorbiți întotdeauna doar unul despre celălalt

Dacă partenerul tău este singurul subiect despre care poți vorbi cu prietenii sau familia, acest lucru este enervant. Lumea nu este fixată doar pe relația ta. Măcar ascultați-i pe cei dragi!