Știi bine că aștepți 2 degete băgate tare în ea

Imi place cum miroase fiecare haina, a fiecarei femei cu care am impartit spatii. Si maioul, si blugii, si lenjeria. Atatea cocktailuri de parfumuri servite cu saruturi. Insa cel mai bine tin minte femeile care au renuntat la pijame si au dormit goale. Ele mereu sunt nude pentru mine, chiar si atunci cand erau bine imbracate.

Si e foarte putin ce-i trebuie unui barbat, sa dormi fara pijame.

Ar fi probabil cea mai mare initiativa, a ta, de a incepe noaptea pe placut amandurora. Pentru ca mainile lui vor dansa peste picoarele tale si tu stii bine ca astepti 2 degete bagate tare in ea.
Da, a sex miroase si miroase bine.

Ne iubim mai mult, goi. Si poate sinceritatea dintre noi ar fi fost mai matura, mai corecta, mai linistita. Daca ar fi fost pentru ultima oara, cu siguranta s-ar mai fi repetat. Orgasm dupa orgasm. In nopti cu alte date si la sigur cu alte anotimpuri. Ne-ar trage mai mult acasa, daca ai renunta la pijame.

Daca ai fi goala, as fi iubit mai mult, in corpul tau. Poate te-as fi dezbracat si de suflet, insa ti-ai pus centura de siguranta, pijame.

Noua barbatilor ne place mai mult mirosul de piele. Dimineata cand sarutandu-va pe corp aveti gust de iaurt. Seara, cand amalgamul asta de parfumuri feminine ne fura cu orice sarut, de la genunchi in sus. Eu cred ca pentru asta avem garderoba acasa, sa renuntam la haine, frumos pe rafturi si cuiere.

sursa: culorilesexului.eu

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *