Știai? Cea mai simplă metodă prin care o femeie poate avea orgasm

Un grup de cercetători belgieni susţine că a descoperit cea mai simplă metodă prin care o femeie poate avea orgasm de fiecare dată. Secretul constă în fantezii.

Orgasmul feminin a reprezentat de nenumărate ori subiect de studiu pentru oamenii de ştiinţă din toate colţurile lumii. Datele celei mai recente cercetări din domeniu arată că secretul atingerii orgasmului constă în fanteziile pe care femeia le are în timpul sexului, notează Men’s Health.

Oamenii de ştiinţă belgieni susţin că femeile care au orgasm deseori au capacitatea de a-şi imagina mult mai uşor scene sexy în timp ce fac sex. Scenariile sexy joacă un rol important într-o viaţă sexuală reuşită, ajutându-le pe femei să se concentreze pe plăcerile lor.

Unele femei au orgasm greu din cauză că sunt distrase în timpul sexului, aşa că pentru a le încuraja fanteziile, bărbaţii trebuie să îşi pună, la rândul lor, imaginaţia la treabă, potrivit doctorului Francoise Adam, autorul studiului. Mai mult decât atât, reprezentanţii sexului puternic trebuie să îşi relaxeze partenera, unele femei fiind ruşinate de propriile gânduri erotice, mai spune specialistul.

Afirmaţia lui este susţinută de sexoloaga Gloria Brame, care este de părere că bărbatul ar trebui să ia de bunăvoie rolul principal în scenariile obraznice ale partenerei.

„Începe prin a-i şopti cât de mult îţi place să o faci să se simtă bine. De aici, gemetele sau orice alte reactii verbale o pot ajuta să ajungă acolo unde trebuie”, spune Brame.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *