Știai asta?! Vezi unde și ce învață copii miliardarilor!

Ocupația părinților influiențează adesea cariera copiilor. Copilul poate lua calea părinților, sau pot alege o profesie complet diferită, dar în ambele cazuri, aceștia sunt împreună interesați de calitatea educației și a cererii viitoare de specialitate. Vezi care sunt cele mai populare universități și profesiile în rândul persoanelor care își pot permite să studieze la orice universitate din lume.

Jennifer Gates – Universitatea Stanford (California, SUA)

Jennifer Catherine Gates este fiica miliardarului bine-cunoscut Bill Gates, CEO al Microsoft Corporation. Părinții celebri, în ciuda bogăției uriașe, sunt destul de stricți în creșterea copiilor. Bill și soția lui Melinda nu aveau voie să folosească telefonul mobil pentru copii până la împlinirea vârstei de 14 ani. Jennifer a decis să nu-și asocieze viața cu tehnologia informatică și a obținut o diplomă în biologie de la Universitatea Stanford din California, una dintre cele mai prestigioase universități din lume.

Sophia și Anna Abramovich – Royal Holloway, Latimer (Marea Britanie) 

Sophia studiază la Royal Holloway College, Universitatea din Londra. Înainte de aceasta, fata a mers la o școală pentru fete Godolphin  – aceasta este una dintre cele mai vechi școli particulare, și a absolvit liceul. Formarea în aceste școli costă aproximativ 13 mii de lire sterline, dar pentru a studia în ele, banii nu sunt suficienți, fetele ar trebui să fie talentate și inteligente.

Reed, Eva și Lisa Jobs – Universitatea Stanford (California, SUA), Universitatea Harvard (Cambridge, SUA) 

Eva Jobs are un interes deosebit în sportul ecvestru și de mai multe ori a fost rivala lui Jennifer Gates la competiții. Eva studiază la  Universitatea Stanford. Lisa Brennan-Jobs este un scriitor profesionist, și are propriul blog.

Lily-Rose Depp – Scoala Oakwood (New York, Statele Unite ale Americii) 

Fiica lui Johnny Depp și Vanessa Paradis în 2016 a devenit chipul Chanel No. 5. Ea s-a decis să fie model și actriță. Lily-Rose a studiat la Școala privată Oakwood , care include școli primare și secundare. În Oakwood, ea a combinat cu îndemânare educația artistică și standardele educaționale clasice.