Spune-mi zodia ta și îți voi zice ce animal ești! Vezi ce animal corespunde semnului tău zodiacal

Legătura energetică dintre oameni și animale a fost observată încă din antichitate. Fiecare semn din zodiac este protejat de un animal care ajută nativii în viață și  le poartă noroc. Animalul totemic al unui nativ este determinat de locația Soarelui într-una din constelațiile în momentul nașterii sale. În consecință, fiecare semn zodiacal corespunde unui animal.

Zodiei Berbec îi corespunde Taurul

Taurul este un animal puternic și înțelept. Are o putere imensă și o încăpățânare de nedescris. Acționează cu un temperament rapid. El reflectă cel mai bine natura impulsivă a Berbecului.

Zodiei Gemeni îi corespunde Șoarecele

Șoarecele a simbolizat mereu bogăția materială și valorile familiei. Spre deosebire de alte animale, șoarecii trăiesc în perechi și rămân credincioși unul altuia toată viața lor.

Zodiei Rac îi corespunde Castorul

Sunt calmi, muncitori și capabili să se adapteze la aproape orice situații. Acest animal întărește momentele pozitive în caracterul nativului rac.

Zodiei Leu îi corespunde…Leul

Puține animale pot rezista competiției cu regele animalelor. Leul, de fapt, este și pașnic, plin de demnitate, rezervat, dar și prudent. Farmecul și capacitatea de a-și calcula acțiunile sunt înzestrate și nativilor Leu.

Zodiei Fecioară îi corespunde Câinele

Un câine este un prieten devotat și protector. Protejează casa de invazia străinilor și simte emoțiile unei persoane. Un astfel de animal totemic este foarte potrivit pentru Fecioară.

Zodiei Balanță îi corespunde Albina

Albinele sunt active, inteligente și organizate, dar și puternice. Aceste calități sunt caracteristice și nativilor din zodia Balanță, care își manifestă abilitățile considerabile atunci când simt sprijinul oamenilor din jur.

Zodiei Scorpion îi corespunde Pisica

Pisica se caracterizează prin mister, independență și are înclinația de a-și alege propria modalitate de a-și trăi viața.

Zodiei Săgetător îi corespunde Cerbul

Cerbul întruchipează puterea și înțelepciunea. El dă fericire familiei și este patronul maternității. Se credea că dacă ai văzut un cerb, atunci acesta e un semn de bun augur.

Zodiei Vărsător îi corespunde Calul

Calul era considerat un prieten indispensabil. Întotdeauna a existat o legătură specială între acest animal și om. Vărsătorii pot, de asemenea, să aibă un efect benefic asupra celorlalți și să-i ajute la momentul potrivit.

Zodiei Capricorn îi corespunde Antilopa

Un animal elegant, impetuos și energic și foarte timid. Capricornii au capacitatea de a-și spori activitatea și de a se realiza în societate.

Zodiei Pești îi corespunde Melcul

Melcul are un grad ridicat de supraviețuire și se adaptează la aproape orice condiție. În plus, se crede că melcii calmi și prietenoși. Într-adevăr, acestea sunt animalele cele mai inofensive. O astfel de energie este împărtășită cu cei din jur și de reprezentanții semnului Pești.