Sfaturile celor înțelepți: 7 lucruri pe care trebuie șă le ții în secret!

1.Primul lucru care trebuie păstrat în secret sunt planurile tale de viitor. Oricare plan trebuie să fie ideal. S-ar putea ca invidia celor din jur să distrugă tot planul, dacă îl vei povesti înainte de a-l realiza.

2.Cel de-al doilea lucru pe care oamenii înțelepți îți recomandă să nu-l spui sunt actele tale de caritate. Nu te lăuda cu faptele bune făcute de tine. Mândria ar putea să-ți întoarcă înapoi doar momente negative.

3.Al treilea lucru despre care nu ar trebui să vorbești în public sunt restricțiile pe care ți le impui. Nu spune nimănui despre restricțiile pe care le ai în privința alimentației, somnului, relațiilor sexuale, etc. Austeritatea fizică are beneficii numai dacă este combinată cu componenta emoțională.

4.Cel de-al patrulea lucru pe care trebuie să-l tăinuiești este curajul, eroismul.

5.Cel de-al cincilea lucru pe care nu trebuie să-l spui este despre cunoașterea spirituală. Cunoștințele tale spirituale au nivele diferite și trebuie dezvăluite numai atunci când se atinge un anumit nivel de puritate a conștiinței. Principala greșeală un mediu novice al adevărului este dorința de a împărtăși cunoștințele spirituale prea lejer. Acest lucru ar putea crea confuzie în rândurile celor din jurul tău.

6.Al șaselea secret presupune să nu discuți despre viața ta familială. Cu cât vei vorbi mai puțin despre problemele din familia ta, cu atât vei fi mai puternic și stabil. Cearta este eliberarea de energia negativă care s-a acumulat în procesul de comunicare.

7.Al șaptelea lucru despre care nu se merită să vorbești în public este bârfa. Nu îți „murdări” demnitatea bârfind pe cei din jurul tău.