Sfaturi și trucuri! 5 pași UTILI care te vor ajuta să devii mai bună în pat!

Ești mulțumită de viața ta intimă? Dar cealaltă jumătate? Din păcate, nu toată lumea poate da un răspuns pozitiv la aceste întrebări. Și totuși, pentru că mulți dintre noi, în pat, ne subestimăm într-o oarecare măsură, ne temem că ceva nu vom face bine, că cealaltă jumătate nu-ți va aprecia eforturile. Ce ar trebui să faci? Cum să devii mai bună în pat? Mai jos îți prezentăm câteva sfaturi utile și recomandări.

1.Scapă de rușine și frică

Nu îți fie frică să discuți despre sex. Nu îți fie rușine de procesul în sine, pentru că nu vei fi condamnată. Fă sex din dragoste. Sexul de două ori pe săptămână – colapsul relației tale. Relaxează-te și distrează-te. Fără rigiditate și timiditate! Nu uita să-ți asculți și partenerul.

2.Ia inițiativă

În timpul sexului, nu te baza numai pe partenerul tău. Fii activă și ia periodic inițiativa în mâinile tale. Acest lucru este valabil pentru toate femeile. Atingerea, afecțiunea, sărutările trebuie să fie reciproce. Cealaltă jumătate îți va aprecia eforturile.

3.Studiază-ți partenerul

Dacă te gândești cum să devii mai bună în pat, atunci trebuie să afli cât mai multe despre partenerul tău. Este vorba despre comportamentul său în timpul sexului, despre locurile sensibile ale corpului său (zone erogene), despre cum și ce îi place mai mult. Oferă-i partenerului o plăcere incredibilă. Apropo, poți să-l înnebunești nu numai cu mișcările corpului, dar și cu cuvintele.

4.Câteva cuvinte despre pasiune

Nu-ți ascunde sentimentele în timpul actului sexual. Fii pasionată și lasă-te dorită. Dă un semn iubitului tău că vrei să faci dragoste. Pentru a deveni mai bună în pat, trebuie să îți depășești teama, să scăpi de complexe, să înveți să înțelegi și să-ți asculți partenerul.

5.Învață să nu te grăbești și să te bucuri de plăcere

În acest caz, este de asemenea important să asculți partenerul, să nu încerci să te satisfaceți cât mai rapid. Bucură-te de fiecare minut, nu te grăbi. Oferă-i partenerului sărutări, mângâieri reciproce, atingeri blânde. În timpul actului trebuie să uiți totul, nimic nu ar trebui să îți distragă atenția de la sex.