SFAT UTIL! 5 produse care pot fi consumate noaptea fără a-ți afecta figura

Majoritatea oamenilor au o dorință – cea de a bea ceai, dar se întâmplă târziu seara. Dar consumul carbohidraților înainte de culcare poate duce la exces de greutate. Oamenii de știință însă au aflat că există 5 produse pe care le poți mânca noaptea și nu îți vor face nici un rău.

Ciocolata neagră

Ciocolata neagră nu îți va face rău dacă o vei mânca noaptea. La urma urmei, există o diferență uriașă între ciocolata dulce și ciocolata neagră, care conține o cantitate minimă de zahăr și scade nivelul colesterolului în sânge.

Supa

Pare surprinzător, dar supa poate fi consumată noaptea, numai supa cu linte sau mazăre nu este recomandată. Orice alimente calde lichide calmează corpul și nu adaugă kilograme în plus.

Migdalele

Îți poți permite să mănânci înainte de a te culca, o mână de migdale. Potrivit cercetărilor efectuate de oamenii de știință care au avut loc în anul 2012, migdalele nu afectează creșterea în greutate.

Semințele de dovleac

Dacă dorești ceva de mâncare seara, cum ar fi chipsuri sau biscuiți, apoi mănâncă în locul lor semințele de dovleac. Ele nu se vor transforma în grăsimi și îți vor ajuta să dormi mai bine, deoarece conțin mult magneziu.

Image result for seminte de dovleac

Orezul

Orezul ajută la scăderea insomniei, accelerează producția de hormoni importanți și nu îți adaugă în kilograme.


De asemenea, încearcă să consumi un pahar de apă sau o ceașcă de ceai cu ghimbir.

Vise bune și o figură frumoasă îți dorim!