Secretele unui ten catifelat! 5 metode EFICIENTE care te vor ajuta să fii mereu frumoasă!

Gheața este o metodă rapidă și ieftină pentru a menține prospețimea tenului feței tale. Poți folosi doar apă, dar și ceai verde, suc de castraveți sau suc de lămâie. Iar după câteva zile, vei obține un ten de invidiat. 

Îți recomandăm câteva sfaturi înainte de a începe procedura:

-nu le aplica direct pe față, învelește-le într-un tifon sau o pungă
-nu le aplica pe coșurile inflamate
-folosește-le doar pe tenul curat 

1.Redă zâmbetului tău prospețime

Înainte de somn, în fiecare seară, curăță bine fața și pune o pungă din plastic, plină de gheață. Masează tenul, timp de 3 minute. Rezultatul va fi observat în câteva zile.

2.Elimină acneea

Toată lumea s-a confruntat cu această problemă, iar o parte dintre cei afectați, încă se mai luptă cu acneea. Dacă îți dorești să scapi urgent de acnee, ia un cub de gheață, înfășoară-l într-un șervețel și aplică-l pe zonele cu probleme. Masează timp de 3-5 minute. Rezultatul nu se va lăsa așteptat.

3.Elimină ridurile

Cuburile de gheață  îmbunătățește sistemul circulator, astfel că se previne apariția ridurilor. Fă în fiecare zi masaj cu un cub de gheață, înainte de a aplica machiajul.

4.Spune adio ochilor umflați

Cuburile de gheață ajută și atunci când ai cearcăne sau pungi sub ochi. Masează zona inflamată cu un cub de gheață, timp de 2 minute, folosind mișcări circulare.

5. Scapă de porii deschiși

Gheața te ajută și în problema porilor deschiși, care favorizează apariția punctelor negre și a acneei. Rezultatele apar după doar câteva zile.