7 zodii care critică oamenii prea mult. Nimeni nu scapă de comentariile lor

Unii oameni consideră că dacă au ajuns să aibă o influență sau au devenit persoane cu o funcție mai mare, atunci au dreptul să-i critice pe ceilalți.  Dacă vei fi prea concentrat ce se întâmplă cu oamenii din jurul tău, vei înceta să observi frumusețea din jurul tău. Chiar și horoscopul îți poate arăta cum ești.

Așadar, vezi cât de tare îți place să-i judeci pe alții:

1. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este cea mai subiectivă persoană din univers, dar este înclinată și să judece. Fecioara are standarde incredibil de ridicate pe care le stabilește pentru ea și oamenii din jurul ei.

Fecioare nici pe de parte nu este un om perfect, dar ea își desenează în capul său un tablou care crede ca totul va fi așa cum vrea ea însă acest lucru nu înseamnă că totul va fi așa.

2. Balanța (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța adoră să vorbească despre alți oameni – atât pe ls spate, cât și în față. Ea crede că dacă se va concentra pe eșecurile altora, atunci pe ale ei nu le va vedea nimeni. 

O discuție despre bârfe poate fi interesantă, dar nu înțelege că dăunează oamenilor. Comentariile negative pe care le face nu sunt inofensive, dar asta nu înseamnă că este urât și nedrept.

3. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornului îi place să condamne pentru că el privește viața negativ și dur. Cu pesimismul său el își hrănește caracterul critic.

Capricornul vrea să arate rece și lipsit de griji pentru a se proteja de durere. Nu îi place când este discutat și de aceea încercă să muncească mai mult decât ceilalți. Prin multă muncă el încearcă să evite criticile.

4. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii adoră să fie sociali așa că nu este surprinzător că tind să judece oamenii cu care comunică. Dacă vei prieteni cu cineva, gemenii vor avea grijă să îți arate toate neajunsurile lor.

Vechiul mesaj: Spune-mi cine este prietenul tău și-ți voi spune cine ești” pentru gemeni acest citat îi reprezintă. Gemenii cred că personajul prietenilor tăi se va reflecta în tine.

5. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul consideră că orice altă opinie în afară de a sa este falsă. Berbecul este încăpățânat și crede că are aproape întotdeauna dreptate. Dacă cineva nu este de acord cu el, atunci celălalt greșește.

Berbecul nu are suficient timp pentru a se gândi de ce cineva a avut un punct de vedere diferit și ce l-a dus la această idei. Berbecul este rapid și impulsiv, așa că îi este greu să se concentreze pe astfel de lucruri.

6. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este sensibil și își permite să-i judece pe ceilalți pentru a se proteja de trădare și resentimente. Racul poate fi excesiv de emoțional și, pentru a se simți ușurat, va dori să judece pe cineva.

Racul nu vrea să pară nepoliticos sau crud, dar dacă critica fostului partener îi poate aduce suferință, atunci o va face.

7. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul urăște mincinoșii și crede că oamenii mint chiar și atunci când spun adevărul. Acesta este motivul pentru care scorpionul este atât de cinic și critic.

Scorpionul, de regulă, îi împinge pe oameni spre eșec, dovedindu-și astfel inocența. El crede că tendința sa de a-i judeca pe ceilalți îl face puternic și controlează situația, dar, de fapt, arată cât de vulnerabil și sensibil este.a