PENTRU BĂRBAȚI! 10 lucruri pe care TREBUIE să le știi despre femeia ta

Astăzi, femeile vorbesc mai îndrăzneț despre ele și ceea ce vor de la o relație cu un bărbat. Orice partener își dorește să fie bun din toate punctele pentru femeia sa.

Dacă citești acest articol, atunci dorești să înțelegeți mai bine femeile, iar acest lucru este bine:

1. Femeile sunt mai emoționale decât raționale

Ea va urma întotdeauna ceea ce spune inima sa decât mintea. Ea crede că în societatea modernă oamenii cred prea mult, dar se simt singuri.

2. Femeile vor să se simtă că sunt înțelese

Nu vrea întotdeauna să-i rezolvi problemele, dar asta nu înseamnă că nu-și dorește ajutor. Pentru ea este mult mai important să o înțelegi. Vrea să știe că există cineva care poate pur și simplu să o susțină.

3. Femeile au multe de îndurat într-o societate patriarhală

În fiecare zi întâlnește trăsături ale unei societăți patriarhale pe care poate tu nici nu le observi. Ca femeie, ea este automat dezavantajată doar din cauza sexului, indiferent de ce spun bărbații despre egalitate.

4. Femeile sunt vulnerabile și sănătoase

Da, poate fi incredibil de puternică și persistentă, dar acest lucru nu înseamnă că nu este vulnerabilă. Înțelege că vulnerabilitatea este importantă în relațiile strânse. În plus, ea știe că vulnerabilitatea nu este egală cu slăbiciunea.

5. Femeile au nevoie de timp pentru a se simți confortabil

Nu poate să devină automat confortabil cu tine. Trebuie să vadă dacă se merită. Trebuie să știe că meriți atenția ei. De aceea, la început va fi atentă.

6. Femeile sunt romantice

Chiar dacă romantismul nu are importanță pentru tine, chiar dacă spune că nu contează pentru ea, femeia va aprecia momentele tale de romantism. De aceea trebuie să ții cont. Aceasta nu este numai pentru ego-ul ei, ci și pentru dragul relației voastre.

7. Femeile își doresc egalitate, dar și grijă 

Ea vrea să o tratezi la egal, astfel încât relația să fie ca un parteneriat. Dar acest lucru nu înseamnă că nu-i place atunci când o răsfeți și ai grijă de ea. Ea vrea să fie sub aripa ta și să se simtă în siguranță.

8. Femeile nu sunt nebune 

Chiar și atunci când nu înțelegeți ce face sau spune, ea încearcă să fie sinceră și reală. Acest fel a ei de a fi nu  înseamnă că filtrează, din contra vrea să o vezi așa cum este.

9. Femeile îndură multă durere

Mulți bărbați cred că femeile sunt doar sensibile și emoționale, dar acestea îndură cu adevărat multă durere.

10. Nu toate femeile sunt la fel

Nu poți generaliza pe toată lumea, chiar dacă vi s-a părut că toți sunt la fel. Fiecare om are propria personalitate și caracter. Nu poți împărți oamenii în grupuri și categorii doar din cauza sexului. Unele femei sunt mai romantice decât altele, iar unele sunt mai puțin sensibile. Fiecare femeie trebuie respectată individual.