Păzește-te de ei! Știința a confirmat – VAMPIRII energetici există!

Ai fost vreodată lângă o persoană a cărei prezență te-a făcut să te simți inconfortabil, ca un străin care ți-a luat energia? Știința spune: „Energia este totul„, iar ființele umane sunt supuse schimbărilor sale.

Angajații Universității din Bielefeld au făcut un experiment al cărui rezultat a fost surprinzător: plantele sug literalmente energia plantelor care se află în apropiere. Dr. Olivia Bader-Lee a continuat cercetarea, iar știința care studiază fluxurile energetice ale tuturor creaturilor a fost numită „bioenergetică”.

Experimentele au fost efectuate asupra algelor Chlamydomonas reinhardti. Oamenii de știință au confirmat ipoteza că aceste organisme primesc energie nu numai prin fotosinteza clasică, ci și prin „sugerea” ei de la plantele din apropiere. Experimentele au fost efectuate de omul de știință Olaf Krause.

Corpurile noastre sunt ca plantele, sug și absorb energia necesară pentru a-și menține echilibrul emoțional. Organismul poate încărca celulele cu energie, crescând producția de cortizol și le poate furniza în funcție de nevoile emoționale. Prin urmare, atât de mulți oameni suferă de schimbări de dispoziție care afectează fundalul emoțional și comportamentul lor – se pot simți nervos, stresați, furioși, triști sau anxioși, precum și bucuroși, optimiști sau veseli.

Oricum, energia și spiritul sunt un întreg întreg și toate „supranaturale” reprezintă expresia obișnuită a diferitelor fluxuri de energie. Popoarele antice știau despre acest lucru, dar comunitatea științifică a decis să ignore această cunoaștere. Eforturile mai multor oameni, fără teamă de critici și cenzură publică, au reușit din nou să îndrepte atenția lumii asupra acestei probleme.