Olguța Buță: ”Noi livrăm fericire tuturor”

,,…ideia a apărut spontan…,, Olguța Buță a acordat un interviu exclusiv site-ului nostru în care ne-a marturisit cum a luat naștere cel mai nou proiect ,, Livrăm fericire,,. Vedeți mai jos datorită cui sau împreună cu cine Olguța a format echipa care aduce fericire în casele oamenilor. 

1.Cu ce este mai diferit acest proiect față de celelalte existente în RM?

-Fiecare proiect are individualitatea sa. Scopul proiectului ,, Livram fericire,, este nascut pentru a da culoare zilelor speciale din viata oamenilor. Suntem o echipa tânără, dornică de a aduce in casele oamenilor emotii, lacrimi de fericire, bucati rupte din suflet asternute pe o bucată de hirtie, alinari si zimbete sincere! Pentru ca gesturile neasteptate sunt cele mai frumoase, am aparut noi!

2. Cum v-a venit ideia și cât a durat până ați ajuns la etapa actuală?

-Ideia a aparut spontan, intr-o zi când discutam cu colegul meu despre fericire si modalitatile de a face fericit un om! În urma acelei discuții, am ajuns la concluzia ca fericirea se livreaza si ar fi bestial sa o livram….chiar noi! Toate etapele parcurse pina acum s-au completat usor una pe alta, astfel reusind sa inchegam un inceput frumos!

3. Unde vă găsesc doritorii de a comanda flori?

-Noi nu livram doar flori, livram toate tipurile de cadouri cerute de clientii nostri. Scopul nostru este sa indeplinim toate dorintele oamenilor, ceea ce tine de activitatea noastra! !  Ne gasesc pe rețelele de socializare cum ar fi: Facebook, ok.ru ” Livram fericire”

4. Cât de receptivi sunt, în special, băieții?

-Acum in perioada aceasta primim multe mesaje cu diverse intrebari, speram sa avem un numar cit mai mare de comenzi. E luna muzelor, iar muzele iubesc surprizele!

5. Cum înfruntați concurența pe piața din țara noastră? Bănuiesc că este o concurență acerbă!

Concurenta? E simplu, ceea ce fac ei, noi facem mai bine!

6.Succese!!!

-Mulțumesc!

Olguța Buță

Livrăm Fericire

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *