O tânără s-a răzbunat crunt pe fostul ei iubit, după ce acesta a părăsit-o. Vei fi UIMIT să afli ce i-a făcut! (FOTO)

O fată care a fost părăsită de partenerul ei a decis să se răzbune crunt pe el. Doar că…răzbunarea a fost una mai neobișnuită. Tânăra i-a parcat mașina acestuia în piscină.

Fostul iubit al fetei este un om de afaceri din Bahamar. Tot el este cel care a povestit această situație. Femeia era un model din Federația Rusă. Bărbatul a părăsit-o după ce ea i-ar fi cerut 50.000 de euro pentru a se lansa în afaceri. Iubitul fetei însă nu s-a lăsat păcălit și i-a zis că ea nu a dat peste tipul potrivit care să-i satisfacă o astfel de cerere. El i-a recomandat să-și câștige acești bani prin muncă, dar nu prin sex și amăgeală.

S-a răzbunat pe fostul iubit parcîndu-i bolidul în piscină

Fata a reacționat într-un mod greu de imaginat. Mai întâi i-a aruncat acestuia ceaiul fierbinte în față, iar mai apoi i-a scufundat automobilul în piscină.

Девушка утопила в бассейне «Мерседес» своего бывшего возлюбленного

Tânăra i-a scris mai apoi și un mesaj. Ea i-a reproșat faptul că el i-ar fi promis că o va ajuta să-și deschidă afacerea ei. Totodată, l-a anunțat că în grădină îl așteaptă o surpriză.

Așa a și fost. Bărbatul a fost surprins să afle, când a ajuns acasă, că mașina sa este în piscina din spatele casei. Pentru a scoate bolidul din piscină, bărbatului i-au trebuit 4 ore. Totuși, fostul iubit al fetei a depus o plângere în acest sens la poliție.  „Am iubit-o și m-aș fi însurat cu ea, însă a mers prea departe”, a spus el.