O tânără a trăit coșmarul vieții sale! A fost VIOLATĂ și TÂLHĂRITĂ, după ce a fost la discotecă!

O femeie de 32 de ani a trăit clipe de groază, după ce a fost tâlhărită și violată cu bestialitate de către un bărbat. Totul s-a întâmplat, în București, chiar în fața clădirii în care victima locuiește, în timp ce se întorcea de la un club de noapte!

Femeia fusese abordată încă la ieșirea din club de către violatorul care era necunoscut pentru ea. deoarece nu bănuia ce avea să se întâmple ulterior, femeia a accepat propunerea tânărului de a o petrece acasă, pe jos.

Când au ajuns în fața blocului de locuit, bărbatul și-a pus în aplicare planul și a violat-o. Acesta i-a mai furat, din geantă, un telefon mobil și bani. În scurt timp el a dispărut de la locul infracțiunii.

Tânăra a anunțat imediat poliția. Oamenii legii l-au găsit în Constanța, la un prieten. El a fost reținut de oamenii legii pentru tâlhărie și viol. Acesta urmează să-și petreacă următorii ani după gratii.

Închisoarea nu-i este străină tânărului, într-ucât acesta s-ar număra printre alți 500 de pușcăriași care au fost eliberați de sub arest în baza recursului compensatoriu.