O femeie a fost omorâtă cu cruzime de iubitul ei! „Am făcut-o din gelozie!” (VIDEO)

O femeie de 25 de ani a murit, după ce a fost înjunghiată de dragostea vieții sale. Suspectul este un bărbat de 35 de ani, care activa în calitate de militar în Dâmboviţa, România. 

Marți după masă, suspectul a urmărit-o pe tânără până la o frizerie din localitatea Titu. Acesta a intrat în frizerie și a înjunghiat-o mortal.

Victima a fost transportată la spital însă a murit la scurt timp din cauza sângerărilor.

Bărbatul este originar din localitatea Lunguleţu. Cei doi locuiau de mai mult timp împreună și aveau o relație de concubinaj. Cei doi concubini aveau și un copil.

Suspectul a recurs la acest gest, după ce între cei doi au apărut careva neînțelegeri.

 

Bărbatul s-a predat la poliție la scurt timp după tragedie și a fost audiat. Militarul le-a spus anchetatorilor că „nimeni nu îl înşală pe el”. Acesta a mai mărturisit că s-a dus la coafor cu gândul de a-şi ucide iubita, înarmat cu un cuţit, după ce ar fi băut coniac. „N-am vrut s-o omor. Îmi pare foarte rău. Avea mai multe aventuri”, a spus bărbatul de 35 de ani.

Pe numele suspectului ar putea fi deschis un dosar penal pentru omor intenționat. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar. Subofiţerul Florin Oprea, din Dâmboviţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La sediul Poliţiei Titu au fost audiate mai multe persoane, printre care şi angajatele salonului care s-au declarat şocate de cele întâmplate.

Mătuşa Alexandrei Marin, tânăra de 25 de ani care a fost omorâtă marţi într-un salon cosmetic din Titu, de către iubitul ei, subofiţer, spune despre acesta că ar fi trişat la testarea psihologică.