Nu te așteptai la asta! Motivul pentru care Regina Elisabeta nu poartă pantaloni!

Este văzută mereu la mule manifestații purtând haine foarte colorate. Indiferent de vreme, Regina Elisabeta își face mereu apariția în public fiind îmbrăcată în fuste sau rochii. Oare de ce? La sigur mulți dintre voi v-ați pus această întrebare.

Regina Elisabeta nu a mai îmbrăcat pantaloni de aproape 50 de ani. Ea a renunțat la pantaloni în anul 1970. Ultima dată a fost văzută purtând pantaloni la turneul ei din Canada, din același an. În respectiva vizită oficială, a mers alături de Prințul Philip.

La ultima ei ieșire în public în pantaloni, regina a purtat pantaloni din mătase făcuți de Ian Thomas. Suveranul Angliei a declarat atunci că i-a purtat pentru a-și îmbunătăți imaginea. Din păcate, apariția ei în pantaloni nu a fost un succes așa că a decis să nu mai repete această experiență.

Din anul 1970, toate piesele ei vestimentare cu care s-a afișat în public au fost constituite din costume de două detalii, cu fustă. Regina își alege cu mare atenție hainele. Acestea fiind colorate pentru ca publicul să o observe în mulțime.

Unicii pantaloni pe care i-a mai purtat după anul 1970 au fost cei de călărie. Recurgea la această piesă vestimentară deoarece călăritul era pasiunea ei și nu se urca pe cal niciodată în fustă. Protocolul regal nu îi interzice, însă, să poarte pantaloni. Totuși, în anul 2006, regina a fost pozată într-o pereche de pantaloni de culoare neagră.

Ea purta acești pantaloni când urca la bordul unei nave în care avea să fie pe ea o săptămână. Croaziera a fost cadoul pe care și l-a făcut la împlinirea vârstei de 80 de ani.