NERVI și NELINIȘTE? 3 plante care te ajută să scapi de stres!

Emoțiile pe care le ai de-a lungul unei zile sunt favorizate de mai multe cauze și este bine să știi cum poți să le diminuezi efectul negativ. Stresul, gălăgia și amalgamul de informații acumulate, îți pot provoca foarte mulți nervi.

Cum poți să scapi de acești nervi, care nu te lasă să trăiești liniștit? Pentru aceasta există diverse plante care te calmează și induc o stare de liniște?

1.Infuzie de lavandă

Datorită aromei inconfundabile și a proprietăților benefice pentru organism, această plantă linișteste și calmează nervii tăi. Un ceai din această plantă te va salva ori de câte ori vei simți că ești stresat..

2.Infuzie de floarea pasiunii

Floarea pasiunii – o plantă care are efecte rapide și foarte benefice asupra sistemului nervos, calmând starea de iritabilitate și anxietate. Efectele sale sedative, induc o stare de liniște și te ajută la concentrare.

3.Infuzie de oregano

Oregano – planta medicinală care acționează ca un antibiotic și analgezic, asupra organismului tău. Este benefică pentru tulburările de somn, dar și pen stările de anxietate și nervozitate.

Încearcă aceste remedii pentru a diminua stările de nervozitate de care suferi. Află care ți se potrivește cel mai bine și bucură-te de proprietățile lui.