Moldovencele merg la cursuri ca să învețe să facă sex oral ca la carte

Incredibil dar adevărat. la Chișinău există cursuri unde moldovencele pot deveni experte în sex oral, transmite recentnews.ro.

Contra sumei de 1200 lei, moldovencele sunt învățate de psihologi, sexologi și sociologi cum să facă sex oral în mod profesionist.

O organizație din Rusia a deschis la Chișinău o școală de sexologie, unde profesorii predau cursuri de sex oral.

Cursurile durează circa 3,5 ore, costă 1.200 de lei moldovenești și se vor desfășura la centrul de instruire sexuală de pe strada Alecu Russo din Chișinău.

Femeile dornice de senzații tari învață “arta sexului oral”, dar și alte trucuri pentru îmbunătățirea vieții sexuale în cuplu.

Penisurile din latex sunt prinse de o oglindă montată pe un perete, iar cursantele sunt învățate cum să atingă organul sexual masculin cu mâna și cu buzele, dar și cum să practice efectiv sexul oral.

Femeile care își doresc să rămână în anonimat pot beneficia de un training particular, care costă 5000 de lei moldovenești.

Chișinăul intră astfel în clubul marilor orașe din Europa care găzduiesc astfel de cursuri de sexologie. Similare centre de instruire sexuală există şi în Moscova, Sankt-Petersburg, Samara.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *