Moldoveancă, minoră, violată și omorâtă cu cruzime! Criminalii sunt doi arabi!

În orașul german Wiesbaden, a fost găsit mutilat, corpul neînsuflețit al unei fete de 14 ani originară din Republica Moldova. Corpul Suzannei F. în vârstă de 14 ani a fost găsit ieri, 7 iunie. De omorul și violul ei sunt suspectați 2 migranți.

Fetița locuia în orașul Mainz alături de familia sa. Originari din Moldova, au emigrat în Germania în luna februarie. Suzanna învăța într-o școală din localitate, transmite germania.one.

Fetița a dispărut la data de 22 mai. Familia a început să aibă griji atunci când fetița nu s-a întors de la școală. Familia ei este cunoscută printre comunitatea vorbitorilor de limbă rusă din regiune, așa că la căutarea fetiței a fost depus un efort consistent. Doar că, speranța pe care o aveau familia și prietenii a fost în zadar. Fetița a fost găsită într-o râpă din preajma orășelului Wiesbaden, scrie Bloknot-Moldova.md, citat de telegraph.md.

Corpul fetiței a fost mutilat, înainte ca aceasta să fie omorâtă, a fost violată de mai multe ori după ce a fost asfixiată. Frânghia a fost găsită alături de victimă.

Poliția orașului Wiesbaden a declarat că de omorul Suzannei sunt suspectați doi migranți, Ali Bashars originar din Irak, în vârstă de 20 de ani este unul din ei. Totuși, acesta a reușit să părăsească Germania. La data de 2 iunie, acesta împreună cu părinții, cei 5 frați și surori a părăsit țara cumpărând bilete spre Istanbul. Al doilea bănuit este un cetățean turc în vârstă de 35 de ani.

Informația a devenit cunoscută atunci când Ali, i-a spus unui prieten de 13 ani care locuia în același cămin pentru migranți. Băiatul a spus aceste lucruri poliției locale.

În Germania, Ali Bashar este suspectat de mai multe infracțiuni printre care huliganism, atacul asupra unui polițist. În luna martie, el a devenit suspect într-un dosar de viol a unei fetițe de 11 ani. Ancheta asupra acestui caz continuă, dar cu toate acestea tânărul a reușit să părăsească țara.