La sigur nu știai ce e asta! 6 semne că ești DEMISEXUAL!

Ce este un demisexual? Potrivit experților, o astfel de persoană se conduce numai după apariția unui atașament emoțional puternic pentru o altă persoană. Dacă te regăsești în aceste puncte de mai jos, înseamnă că și tu ești o persoană demisexuală.

1.Înainte de a începe o relație, preferi să devii prieten cu partenerul tău

Este mai important pentru tine să fii prieten cu o persoană înainte să te gândești chiar la o relație cu ea. Mai întâi trebuie să formezi un atașament emoțional pentru această persoană, și abia apoi să intri într-o relație romantică cu ea.

2.Nu te gândești întotdeauna la secrete

Secretele nu te excită întotdeauna. Pentru tine, secretul este o manifestare fizică pură a ceva mai semnificativ și important. Acorzi o importanță mai mare conexiunii emoționale decât fizicului.

3.E mai plăcut să dormi cu un bărbat decât să faci dragoste cu el

Gândul de a dormi alături de partenerul tău pare mai tentant pentru tine decât ideea de sex. Într-o îmbrățișare cu partenerul tău te simți mai bine și poți stabili o comunicare cu el.

4.Nu îți place ideea conexiunilor casuale

Comunicarea într-o seară cu un străin nu îți va aduce nicio singură picătură de plăcere, deoarece pur și simplu nu ai o legătură emoțională.

5.Ești ghidat de un sentiment de dragoste, nu de poftă

În timp ce alți oameni sunt atrași de aspectul estetic, tu ești motivat de capacitatea ta de a iubi și de a fi iubit când intri într-o relație.

6.Uneori nu înțelegi prietenii tăi

Este greu să înțelegi prietenii tăi când e vorba de secrete și relații. Acest lucru se datorează faptului că alegi o abordare absolut rară și unică a relațiilor și, uneori, îți pare că nimeni nu te înțelege.