La Comrat a fost deschis un magazin sex-shop. Bătrânii de acolo își fac cruce

Premieră controversată la Comrat. În oraș a fost deschis un magazin care oferă cumpărătorilor o gamă largă de accesorii intime. Noul tip de afacere a stîrnit controverse între locuitorii orașului.

Sex-shop-ul, care oferă cumpărătorilor lenjerie erotică si alte accesorii intime este amplasat într-unul din complexele comerciale din capitala autonomiei, scrie gagauzinfo.md.

Prezentarea gamei de produse a avut loc pe 1 martie. Acest eveniment a atras atenția tineretului. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, au examinat marfa cu interes, au făcut fotografii de pe telefoanele și le-au postat pe rețelele de socializare.

Un băiat, Vadim, a făcut o cumpărătură în valoare de 150 de lei, dar, categoric a refuzat să spună ce anume a procurat.

Oamenii de vârstă mijlocie și înaintată au apreciat negativ deschiderea primului sex-shop din Găgăuzia.

„Nu înțeleg cum poți cheltui bani pentru aceste lucruri rușinoase. Nici pe degeaba nu-mi trebuiesc. Orașul nu are nevoie de astfel de magazin”, a spus o femeie.

Proprietarul „sex-shop-ului”, este de părere că, în deschiderea acestui magazin nu e nimic rușinos, scrie portalul de știri Gagauzinfo.MD.

„De ce să-mi fie frică dacă acest magazin este deschis pentru sănătate. În asta nu e nimic înjositor. Eu nu fac nimic ilegal. Și, în general, oamenii care sunt interesați vor veni singuri. Nu e nevoie de a scrie ceva despre asta, pentru că nu avem nevoie de publicitate”, a spus administratorul, refuzând să-și spună numele.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *