Îți cade părul? Noi te ajutăm! Soluția care te va ajuta să scapi de această problemă!

Părul unei femei este foarte important pentru ea. O podoabă capilară bogată și strălucitoare va atrage imediat privirile celor care o înconjoară. Uneori însă, părul poate să cadă foarte rapid și în cantități mari. Specialiștii au găsit cea mai bună soluție care te va ajuta să previi căderea părului.

Pentru prepararea soluției ai nevoie de doar două ingrediente. Acestea vor trebui adăugate în șaponul cu care te speli.

Potrivit specialiștilor, căderea părului poate fi cauzată de diferiți factori cum ar fi: stresul, sarcina, menopauza, pierderea în greutate etc.

Experții mai spun că stresul poate cauza un dezechilibru hormonal în urma căruia vei pierde foarte mult păr.

În primul rând ai nevoie de un șapon cu conținut de pH neutru. Șamponul pentru copii obișnuit la fel este bun. Deci șamponul cumpărat de tine va fi primul ingredient, dar mai ai nevoie de alte 3 ingrediente.

Adaugă în șampon ulei esențial de rozmarin. Acest ulei va stimula circulația sangvină la nivelul scalpului, ceea ce va conferi rezistență părului. Vei mai avea nevoie și de ulei esențial de lămâie, care împrospătează și este un antiseptic perfect.

Ultimul ingredient este vitamina E, care poate fi cumpărată în farmacii. Vitamina E este un luptător foarte bun împotriva căderii părului, care va opri acest proces neplăcut.

Rețeta pentru șampon

Mod de preparare:

Pune în șampon 10 picături de ulei esențial de rozmarin și 10 picături de ulei esențial de lămâie. Apoi adăugă 2 capsule de vitamina E. Agită bine șamponul înainte de a-l utiliza.

Mod de utilizare:

Acest amestec este foarte important să fie folosit peste o zi. Aplică-l pe păr și masează pielea capului timp de câteva minute. Lasă-l să acționeze 10 minute, iar apoi clătește părul cu apă caldă.

Vei fi uimită de rezultat. Peste câteva săptămâni vei vedea că podoaba ta capilară a început să crească și a încetat să cadă! Multe femei visează să aibă un păr dens și voluminos.