Își căuta un soț bogat pe internet. Răspunsul primit de la un MILIONAR te va lăsa mască

Unele fete își caută, mai nou, jumătatea sau un sponsor în viață, pe internet. O fată din America și-a expus și ea cerințele pe care le are pe un site de socializare. Un bogătaș însă i-a dat un răspuns demn de laudă.

Cerințele fetei:

„Vă voi spune pe șleau. Am 25 de ani. Sunt frumoasă și am gusturi de excepție. Vreau să fiu cu un om care are un venit de cel puțin jumătate de milion de dolari anual. Veți crede că sunt materialistă, dar vă înșelați. În New York bărbații care câștigă 1 milion de dolari anual fac parte din clasa de mijloc. Eu nu am cerințe mari. Dacă este cineva care are un astfel de venit, contactați-mă.

Cel mai înstărit bărbat cu care m-am cuplat, avea un venit de un sfert de milion de dolari anual. Totuși, eu vreau mai mult de la viață. Spuneți-mi unde vă găsesc. Eu vreau să mă căsătoresc, însă sunt realistă și vreau să am din ce trăi.”

Iată răspunsul milionarului:

„Dragă fetiță, ți-am citit atent cerințele. Cred că fete ca și tine sunt multe. Voi analiza cerințele tale din punct de vedere al investiției. Eu am un venit anual de jumătate de milion de dolari. Nu cred că o căsătorie cu tine ar fi profitabilă și îți explic. Tu oferi frumusețea ta pentru bani. Dar  frumusețea ta se va urâți cu timpul. Venitul meu însă nu – el va crește. Pe partea economică tu ești un activ. Valoarea frumuseții tale va scădea cu timpul. Cu cât prețul tău de piață va scădea, tu, ca activ, vei fi vândută, nimeni nu are nevoie de tine. Vei fi de prisos. Se referă și în cazul căsătoriei tale.  Orice persoană care are un venit mare, nu este proastă. Vei fi folosită pe post de iubită, dar nu pentru căsătorie. Încetează să mai cauți astfel de soluții. Caută metode de a face tu cei 500.000 de dolari anual. Ai mai multe șanse să crești astfel, decât să găsești un milionar prost.  Succese”.