Invențiile continuă! Păpușa-robot există și poate da naștere la copii. Frumusețea ei te va UIMI! (FOTO)

Luna trecută, un nou model de păpuși a fost arătat publicului curios de la Festivalul Electronic Arts din Linz, Austria. Vizitatorii s-au angajat să o testeze puțin și au fost atât de entuziasmați de acest proces încât, înainte de sfârșitul expoziției, membrele ei au fost sparte.

Sergi Santos din Barcelona, ​​dezvoltatorul păpușii, a fost puțin supărat:

„Vizitatorii s-au așezat pe piept, picioare și brațe. Două degete au fost rupte. Era foarte murdară. Oamenii pot fi monștri. Pentru că nu înțelegeau tehnologia și nu trebuiau să plătească pentru păpușă, au tratat dispozitivul într-un mod barbar.”

El a creat o astfel de fată androidă care ar putea da naștere unui copil. El vrea să facă o muncă experimentală extravagantă.

„- Pot s-o fac să aibă copii. Nu e așa de greu. Aș vrea să am un copil de la un robot. „

Păpușa-robot este numită Samantha. Ea poate lucra deja în mai multe moduri: sexual, familial și prietenos. Samantha este echipată cu inteligență artificială, este capabilă să empaticizeze, să mențină o conversație și să manifeste empatie. Se pare că este o amantă, prietena și soția într-un singur corp.

Ele se fac și la comandă. Poți alege aspectul, adică proporțiile figurii, culoarea parului, ochii și, de asemenea, un set de trăsături caracteristice. La urma urmei, Samantha este echipată cu inteligență artificială în contrast cu modelele anterioare.

Tendința de a crea astfel de jucării pentru oameni ridică preocupări. De exemplu, un angajat al Huawei Zheng Jiajia și-a arătat dorința de a se căsători cu o astfel de papușă.

Tehnologiile de îmbunătățire a roboților sexuali se dezvoltă în fiecare zi. Dar, în același timp, disputele cu privire la măsura în care astfel de activități sunt justificate din punct de vedere moral nu se opresc.