Încetează să-ți petreci timpul cu persoanele nepotrivite. Află de ce trebuie să te ferești de ele

Încetează să-ți petreci timpul cu persoanele care te fac să-ți pierzi stima de sine, care nu pot spune niciodată nimic bun despre tine, care nu te complimentează niciodată, ci doar te critică.

Nu mai petrece timpul cu oamenii care nu pot fi fericiți pentru tine, nu îți sărbători niciodată succesul cu persoanele care nu te apreciază. Încetează să petreci timpul cu oamenii care se consideră mai buni decât tine și nu te apreciază.

Încetează să-ți petreci timpul cu oamenii care râd de hobby-urile tale, care te fac să te simți copil sau ciudat pentru ceea ce îți place.

Încetează să-ți petreci timpul cu oamenii care doresc să ai aceleași interese și păreri ca și ei, de altfel consideră că tu ești greșit.

Încetează să-ți petreci timpul cu oamenii care îți subestimează munca și efortul. Nu merită să ai alături de tine oameni care nu te apreciază și te fac să-ți fie rușine de tine. Nu mai petrece timpul cu oameni care vorbesc și nu te pot asculta. Să te facă să faci așa cum vor ei, ca și cum le-ai datora ceva, ca și cum ești un prieten rău.

Încetează să-ți petreci timpul cu persoanele care sunt egoiste și manipulatoare, care nu dau importanță preocupărilor tale. Ferește-te de persoanele care te au în jur doar atunci când au nevoie de ceva, care cred că lumea se învârtește doar în jurul lor.

Încetează să-și petreci timpul cu oamenii care îți strică starea de spirit, creează o dramă în viața ta, care fac ca totul să se termină întotdeauna prost.

Indiferent care este povestea ta pentru ei nu conteaz să dea sentimentele de vinovăție pe tine. Chiar dacă iubești anumiți prieteni sau rude, nu ar trebui să petreci mult timp cu ei dacă îți dăunează sănătății mentale.

Încetează să petreci timpul cu oamenii care te jefuiesc de energie, încredere și fericire.