În timp ce alți COPII din Moldova MOR de FOAME, fiul lui Vlad Plahotniuc se scaldă în lux.

Fiul cel mare al controversatului om de afaceri  Vladimir Plahotniuc, Timofei sau Timka, cum își zice el pe rețelele de socializare, duce o viață în huzur. Cel puțin, așa reiese din pozele de pe contul lui Timka de pe vk.com. Fiul lui Plahotniuc pare obsedat de mușchii săi, pe care nu ezită să și-i fotografieze chiar și la baie, dar și de distracții și vacanțe în locații scumpe.

Recent, cu ocazia majoratului, tânărul care locuiește și își face studiile la Geneva s-a ales cu un super-bolid exclusivist Mansory Mercedes-Benz S63 AMG Coupe. O mașină care se face la comandă și care ar putea costa și
1 200 000 Dolari.

Mașina poartă inițialele tânărului, T.V.P., are numere exclusiviste GE 79777 și a fost surprinsă pe străzile din Geneva de amatorii de mașini scumpe. Pozele au apărut pe un cunoscut site, autogespot.com, site al iubitorilor de automobile exclusiviste.

Imaginile au fost trimise redacției unimedia.info. Din imagini se vede cum Timofei conduce super-bolidul pe străzile din Geneva.

Cel mai probabil este un cadou pe care tânărul l-a primit cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani. În aprilie, Timofei Plahotniuc și-a sărbătorit majoratul.

Timofei însă recunoaște că are o mașină comodă, iar numele iubitei sale, este Mercedes.

Pe rețelele de socializare, Timka este destul de activ, însă în poze nu-și etalează decât mușchii bine lucrați la sală.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *