Gabriela Patrașcu, studenta de la medicină a fost omorâtă

În cazul morții Gabrielei Patrașcu, care a dispărut la începutul lunii ianuarie, au apărut noi detalii care pun la îndoială versiunea de suicid, relatează unimedia.info. Informația a fost comunicată de medicul Sergiu Sochircă, care este originar din Florești, la fel ca tânăra decedată.

Sochircă a scris pe rețelele de socializare că expertiza medico-legală a scos la iveală mai multe trăsături caracteristice morții violente.

Poliţia solicită AJUTORUL cetăţenilor
„Pe trupul fetei experții nu au depistat urme de urină sau mase fecale, care sunt specifice în cazul suicidelor, când moartea survine în timp de cinci minute. Mâinile tinerei au înțepenit în poziție orizontală, iar pe mâna stângă a fost depistată o tumoare”, a spus medicul, precizând că nu trebuie făcute concluzii pripite și trebuie așteptate concluziile finale ale experților.

Sochircă a povestit despre discuția pe care a avut-o cu tatăl fetei, care a descifrat informațiile conținute în telefonul mobil al Gabrielei. Astfel, după dispariția tinerei pe 11 ianuarie, semnalul de pe telefonul ei timp de o saptămână se deplasa între Orhei și Rezina. Conform informației oferite de operatorul de telefonie mobilă, în paralel cu semnalul de pe telefonul fetei se mișca un alt semnal care, deocamdată, nu a fost identificat, scrie noi.md.

Amintim că în cazul morții Gabrielei Patrașcu poliția a intentat un dosar penal pentru omor intenționat. La sfârșitul lunii ianuarie, organele de drept au început să examineze versiunea unui omor de rând cu versiunea de suicid.

Cadavrul Gabrielei Patrașcu, în vârstă de 19 ani, a fost găsit pe 21 ianuarie într-o fâșie forestieră de lângă Orhei. Tânăra studia în anul întâi la Universitatea de Medicină din Chișinău. Gabriela Patrașcu este originară din Florești. Fata a dispărut după ce a venit în capitală să susțină un examen și nu a mai răspuns la apelurile telefonice ale rudelor.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *