FOTO: Veste incendiară. Ea este amanta lui Vladimir Putin

Acum doi ani apărea pe pagina de calendar în dreptul lunii Aprilie, în ceea ce era cadoul studenților de la Universitatea din Moscova pentru Vladimir Putin (63 de ani), cu ocazia zilei lui de naștere, iar zilele acestea a ajuns să fie noua cucerire de pe lista liderului de la Kremlin, conform presei ruse, citata de Express.

Alisa Kharcheva (23 de ani) a stârnit controverse după ce și-a cumpărat un apartament scump într-unul dintre cele mai selecte cartiere din capitala Rusiei, anunță Daily Mail. Nimic atât de surprinzător până aici, doar nu o fi prima care ajunge să locuiască acolo. Ceea ce o leagă de președintele rus este faptul că cel implicat în vânzarea și cumpărarea apartamentului cu pricina este unul dintre apropiații lui Putin, cel care a ajutat-o și pe Alina Kabaeva, campioană olimpică, una dintre presupusele iubite ale liderului Rusiei, pe bunica și sora acesteia, dar și pe fiica lui.

Alisa nu este la prima „legătură” cu Putin. După ce a pozat pentru calendarul studențesc, frumoasa brunetă a publicat un articol pe blog, în care îi oferă cadou președintelui o pisică neagră. Laudele ei la adresa rusului, pe care îl consideră un bărbat puternic și liderul perfect al țării, nu au întârziat să apară în textul de pe blog.

Frumusețea tinerei nu a fost neluată în seamă, căci a participat la concursuri de miss, și chiar a fost finalistă la Miss Rusia. Întrebată de presă de unde a avut bani pentru achiziționarea apartamentului, Alisa le-a spus că a fost cumpărat cu ipotecă și că întrebările care o leagă de Putin sunt pur și simplu stpide.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *