FOTO: Un tată şi-a omorât copiii cu cuțitul

Crimă odioasă în satul Vîlcele din raionul Cantemir. Trei fraţi au fost omorâţi, noaptea trecută, de propriul tată, care ulterior a încercat să se sinucidă. Băieții, de un an, patru și, respectiv, șase ani, se aflau, de mai bine de trei săptămâni, în grija tatălui, deoarece mama, care şi-ar fi găsit un iubit, i-a părăsit, transmite Canal2.md.

Oroarea a avut loc la la ora unu şi 40 de minute. Tatăl, în vârsta de 34 de ani, le-a aplicat celor trei fii mai multe plăgi de cuțit în regiunea gâtului. După ce a săvârșit crima, infractorul a lăsat o scrisoare de adio unde și-a cerut scuze de la soție și i-a spus că o iubește.

viber image1

Poliţiştii cred că în momentul crimei, copiii dormeau.

În stare gravă, bărbatul a fost transportat la Spitalul din Cantemir.

Rudele celor doi sunt în stare de şoc. Oamenii presupun că motivul crimei ar putea fi gelozia. Soţia bărbatului, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi lăsat pe cei trei copii în grija tatălui, pentru că şi-ar fi găsit un iubit. Soţii erau în plin proces de divorţ.

viber image2

Mama copiilor recunoaşte că i-a părăsit.

Rudele și vecinii nu cred că bărbatul ar fi fost în stare să comită crima şi-l descriu ca pe un tată grijuliu.

Şi primarul satului spune că bărbatul era un tată exemplar şi nu l-ar fi văzut vreodată beat. În ultima perioadă, el avea grijă de copii de unul singur, deoarece mama plecase la muncă în Chişinău.

Poliția a inițiat o cauză penală pentru omor. Bărbatul urmează a fi supus unei expertize psihiatrice care va stabili dacă acesta avea discernămînt în momentul comiterii crimei.

Dacă acesta va supravieţui, el riscă închisoare de pînă la 20 de ani. Un caz similar a avut loc a avut loc acum trei zile, în satul Vadul-Raşcov din Şoldăneşti. Un băieţel de numai 7 ani a fost omorât în bătaie, cu o rangă, de tatăl său.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *