FOTO: Mândru nevoie mare. Vezi ce iubită și-a ”tras” Alexandru Carabețchi

Tânărul interpret, Alexandru Carabețchi se pare că şi-a găsit jumătatea. Pentru cât timp?….nimeni nu știe. Totuși, speranța moare ultima, iar noi creatistik.com le urăm să fie împreună pentru toată viața. De asemenea, să aibă parte de o iubire care să lase în urmă sute de copii și mii de nepoți, de strănepoți nici nu aducem vorba. 

Cel puțin, în fotografiile postate de tânărul interpret pe facebook, cei doi tineri par a fi extrem de apropiaţi. Acest lucru este de înțeles și din faptul că cei doi și-au oficializat relația pe această rețea de socializare.

aaaaa

Se pare că Alexandru va face naveta Chișinău-Telenești. Tânăra se numește Cătălina CK este din Chișinău, dar locuiește în raionul Telenești, după datele prezentate pe facebook. Totodată,  Alexandru trebuie să fie foarte atent la felul cum se va comporta cu ea, deoarece fata a învățat și Taekwoondo.

Dar de ce să o lungim mult, se pare că tânăra iubită a lui Alexandru are la activ mai multe domenii, cum ar fi arta, muzica, sportul, etc. wwwwwww

Vezi mai jos galeria foto:

 

 

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *