Foto: Fiul lui Plahotniuc reacționează la informațiile apărute în presă despre mașina sa, „Vă arde invidia?”

După ce sâmbătă, portalul de știri UNIMEDIA a publicat un articol despre cadoul primit de Timofei Plahotniuc, cu ocazia majoratului, fiul prim-vicepreședintelui PD, Vladimir Plahotniuc, Timka, după cum se prezintă pe rețelele de socializare, a reacționat. Solicitat de UNIMEDIA să comenteze informațiile respective, Timofei a fost foarte succint, menționând doar că niciun Mercedes din lume nu costă un milion de Euro.
Citește și: Fiul lui Plahotniuc a primit de ziua lui o mașina de un milion de euro cadou

„Ceea ce s-a scris acolo, este un nonsens complet, niciun Mercedes din lume nu costă un milion de euro”, a răspuns Timofei la întrebarea reporterului. Menționăm că, acest model nu este un Mercedes de serie, ci unul modificat la comandă de compania Mansory. Pe internet, în funcție de dotări, o astfel de mașină ajunge să coste până la 1 200 000 de dolari.

Timofei a fost rugat să răspundă și la alte întrebări la care deocamdată nu am primit răspuns. În alte mesaje, fiul prim-vicepreședintelui PD nu neagă faptul că deține o astfel de mașină și nici faptul că i-a fost oferită cadou. Timofei Plahotniuc crede că toate comentariile și opiniile legate de această știre nu sunt decât manifestări ale invidiei oamenilor.

Fiul cel mare al prim-vicepreședintelui democrat, Timofei Plahotniuc, care locuiește și își face studiile în Elveția, s-a ales cu un super-bolid exclusivist Mansory Mercedes-Benz S63 AMG Coupe. O mașină care se face la comandă și care, potrivit unei căutări pe Google, ar putea costa și 1 200 000 de dolari.

Mașina poartă inițialele tânărului, T.V.P., are numere exclusiviste GE 79777 și a fost surprinsă pe străzile din Geneva de amatorii de mașini scumpe. Pozele au apărut pe un cunoscut site al iubitorilor de automobile exclusiviste.

Potrivit unor surse, automobilul i-a fost oferit de tatăl său drept cadou de majorat. În aprilie 2015, Timofei a împlinit 18 ani.

 

Photo Credit: UNIMEDIA.info

Photo Credit: UNIMEDIA.info

Photo Credit: UNIMEDIA.info

Photo Credit: UNIMEDIA.info

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *