FOTO: Caz șocant într-un troleibuz din Capitală. Cum s-a comportat un taxator

Citiți mai jos ce a scris pasagerul pe o rețea de socializare!

 

Astazi am fost onorata sa achit taxa unu rege in ?????????? ??. Pe la orele 17.30 am urcat de la o statie de pe str. Grenoble in acest trolebus. Ca orice calator adecvat avem deja banii in mina. Regele taxatorilor era drept la usa. Ii intind o bancnota de 10 lei. Si aici incepe epopeea:
Regele din imagine in straie bordo timp de 3-4 sec s-a uitat la banii din mina mea de parca erau murdari de rahat (bancnota era aproape noua) cu un aer de lene si plictiseala intr-un final a acceptat-o, apoi timp indelungat a numarat 8 lei de 1 de parca numara 800 de lei. Ajunge in final momentul fericit sa-mi dea restul, dar fara tichet. Il intreb: imi dati si tichet va rog? Raspunsul a fost regeste: ???? ??? ????? !!! ?
Cu o mina aroganta mi-a luat toate dimensiune de sus in jos, s-a mai gandit apoi „evo velichestvo” si mi-a dat si tichet…
Acum stau si ma gandesc cum ar fi trebuit sa procedez caci pe moment chiar am fost socata?! Si oare ce scoala are acel taxator despre care vorbea tot internetul ca e cel mai amabil?! Ce ma sfatuiti?

 

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *