FOTO: Accident cu trei mașini de lux în Capitală

Trei maşini s-au făcut zob în sectorul Râșcani al Capitalei. Accidentul s-a produs aseară, aproape de ora 23:00, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Impactul a avut loc la intersecția străzilor Nicolae Dimo cu Alecu Russo. Șoferul care a provocat accidentul mergea pe strada Alecu Ruso spre sectorul Ciocana. Trecând de intersecția cu strada Nicolae Dimo, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens lovindu-se într-un automobil care circula regulamentar.

În urma impactului maşina lovită a fost proiectată într-un alt mijloc de transport. Șoferii mașinilor avariate spun că totul s-a întâmplat pe neașteptate.

Locuitorii din zonă au fost alertați de zgomotul puternic. Martorii spun că, în acest loc, se produc frecvent accidente.

Tot noaptea trecută, un alt accident s-a produs în localitatea Mereni din raionul Anenii Noi. O femeie de 68 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o motocicletă, care era condusă de un tânăr de 24 de ani.

Șoferul automobilului s-a ales cu o amendă de o mie de lei și șase puncte de penalizare, iar tânărul motociclist însă va fi sancționat în funcție de gravitatea leziunilor provocate victimei.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *