FII ATENT CE BEI! 6 tipuri de alcool care ar putea provoca daune pielii tale!

Cu alcoolul trebuie să fii foarte atent. Consumul excesiv generează probleme de sănătate grave ale pielii (exfoliere, riduri premature si acnee). Dar dacă îți cunoști măsura, atunci poți alege cele mai scumpe băuturi.

Tequila

Acest tip de băutură nu prezintă niciun risc pentru pielea ta. În plus, dimineața nu te va durea capul, dacă seara ai consumat câteva pahare.

Berea

Consumul excesiv de bere nu este deloc binevenit pentru pielea ta. Acest tip de băutură provoacă umflarea și apariția ridurilor premature.

Vodka cu tonic

În vodka calitativă nu există compuși chimici care să îți provoace dureri de cap dimineața. Această băutură are, de asemenea, un conținut scăzut de zahăr și sare și astfel este recomandată pentru cei care nu uită de frumusețe chiar și în timpul petrecerilor furtunoase. Alege o băutură cu conținut scăzut de calorii, pentru a nu regreta nimic despre a doua zi. 

Vinul alb

Vinul alb conține mult zahăr. Și aceasta, după cum știi, este o modalitate simplă de erupție cutanată și chiar de apariție a ridurilor prematură. 

Mojito

Acest coktail este practic zahărul în forma sa pură, deoarece în această băutură se adaugă sifon, sirop de dulce și zahăr în forma sa pură. Deci, acesta este unul dintre dușmanii pielii. 

Vinul roșu

Nu este recomandat pentru cei care au pielea sensibilă sau rozacee. Compușii chimici din vinul roșu contribuie la formarea histaminei, ceea ce duce la stagnarea capilarelor, edemului și coagularea sângelui. Deci, persoanele cu boli cardiace ar trebui să bea un pahar de vin alb, mai degrabă decât roșu.