FII ATENT! 10 țări în care anumite tipuri de sex sunt interzise!

Unele țări interzic anumite raporturi sexuale prin lege. Unele dintre aceste legi par a fi bizare, dar dacă nu le vei respecta, poți fi condamnat, chiar dacă tu crezi că sexul pe care l-ai făcut este unul obișnuit în țara ta.

Noi am selectat cele mai neobișnuite acte legislative din diferite țări. Cele mai severe legi sunt regementate de mai multe state din SUA.

1.În Liban, bărbaţii au interdicție de a face sex cu animalele. Legea se aplică doar în cazul în care animalele sunt de sex feminin. Pentru sex cu un mascul în această țară, pedeapsa este moartea.

2.În statele din Islam, legea permite să faci sex cu o oaie. Actul legislativ însă interzice de a consuma ulterior carnea acelui animal.

3.Iar Georgia interzice cu vehemență jucăriile sexuale.

4.Locuri din Statele Unite unde este interzis sexul oral: Alabama, Arizona, Florida, Idaho, Kansas, Louisiana, Massachusetts, Minnesota, Mississippi, Georgia, North and South Carolina, Oklahoma, Oregon, Rhode Island, Utah, Virginia and Washington

5.Dacă te afli în Florida și vei face un sex cu un porc spinos, atunci așteaptă-te la mari probleme.

6.Indonezia la fel este o țară în care legea sexului este foarte severă. Dacă vei fi prins că te masturbezi, atunci riști să fii decapitat.

7.În Santa Cruz, Bolivia, nu este permis sexul concomitent, cu o mamă şi fiica ei.

8.Iar în Nevada, dacă nu ai bani de prezervative, atunci rămâi fără plăcere sexuală. În acest stat este interzis sexul fără prezervativ.

9.În Willowdale, Oregon, SUA este interzis ca soțul să-i șoptească lucruri necenzurate la urechea soţiei sale în timpul sexului.

10.În Massachusetts, SUA, o femeie nu are voie să se afle deasupra partenerului său în timpul actului sexual.

Fii atent unde și cum faci sex când mergi într-o călătorie. Nu de alta, dar ai putea să nu mai ajungi înapoi în țara ta.