Fă-o să ejaculeze în 3 paşi! Nici nu te așteptai la asemenea trucuri!

Unul dintre cele mai neînţelese fenomene cu care se confruntă reprezentanţii sexului tare este ejacularea feminină. Chiar dacă despre aceasta a început să se vorbească de abia din anii ’80, femeile ejaculează din cele mai vechi timpuri. Ejacularea feminină reprezintă o eliberare de fluide de la glandele Skene care înconjoara uretra şi care sunt similare cu glanda masculină, prostata.

Ca şi sperma, ejacularea feminină poate varia în culoare sau consistenţă. Gustul ejaculării feminine oscilează de la amar şi până la dulce, în funcţie de alimentaţie, consumul de apă şi de anumiţi factori biologici. Se spune că în momentul în care acest lichid trece prin uretra în timpul orgasmului, acesta este factorul cheie care duce la realizarea unui orgasm foarte puternic şi intens.

Aşa că dacă vrei să îţi duci iubita pe culmile extazului ai puţin de muncă. Uite ce trebuie să faci dacă vrei să-i provoci ejacularea partenerei tale :

1. Excit-o

Pregăteşte camera cu câteva lumânări mici şi muzică romantică în surdină pentru a vă simţi bine. După aceea sărut-o, atinge-o, şopteşte-i vorbe frumoase, pe scurt, excit-o aşa cum ştii tu mai bine. Trebuie să te asiguri că este excitată la maxim, altfel încercarea ta riscă să fie un eşec.

2. Fă cunoştinţă cu punctul G

Se găseşte în interiorul vaginului, la o distanţă de aproximativ 3-7 cm de peretele din faţă. Poţi pleca în descoperirea acestuia introducând în vagin unul sau mau multe degete, pentru a simţi pereţii vaginului. Concentrează-ţi atenţia pe muşchii vaginali, apasă punctul G şi observă reacţiile partenerei. Nu te lăsa tu prins de senzaţii, încearcă să nu te abaţi de la scopul tău. În seara asta ea contează, iar aceste senzatii vor duce la un orgasm puternic.

3. Foloseşte o jucărie erotică pentru senzaţii mai intense

Stimulează-i ferm punctul G cu degetele, sau cu o jucărie sexuală. Pentru senzaţii şi mai puternice poţi masa şi clitorisul. După câteva clipe, este momentul să-i scoţi jucăria sau degetele din vagin apăsând spre peretele din faţa acestuia, permiţându-i partenerei tale să ejaculeze.

Dacă ai reuşit s-o faci să simtă cele mai intense trăiri numai tu ştii. În caz contrar, nu te descuraja. Nu toate femeile pot sau adoră să ejaculeze. Acestea nu au renunţat încă la toate inhibiţiile şi nu pot accepta senzaţia ce apare în timpul masării punctului G şi preferă să-şi reprime trăirile.