Fă asta înainte să te culci! Vei obține rezultate imediat!

Aceste 5-10 minute îți vor schimba complet starea de sănătate! Încercă-le și vezi singur! Dacă adesea nu poți adormi, atunci nu ești singurul: mulți oameni se rotesc ore întregi în pat înainte de a adormi și de a se odihni. Atunci când se întâmplă acest lucru în mod regulat, poți începe în cele din urmă să te simți obosit tot timpul. metodele d emai jos te vor ajuta să adormi mai ușor.

Dacă faci pentru prima dată aceste exerciții, este recomandat să nu le faci prea mult timp. Un minut va fi suficient. Mai târziu, le poți prelungi până la cinci minute sau chiar mai mult.

Balasana – poziția copilului

Dacă ai probleme cu genunchiul, acest exercițiu nu e pentru tine. Dar pentru toți ceilalți, această poziție va relaxa sistemul nervos, spatele, umerii și stomacul.

Baddha Konasana – postura unghiulară înclinată

Unii oameni numesc această poziție –  fluturele. Întinde-te pe spate, ridică genunchii, unește tălpile și îndepărtează ușor genunchii în lateral. Prin urmare, pentru a te relaxa, pune o pătură sau o pernă pliată sub fiecare genunchi. Respiră profund.

Cilindru spate

Întinde-te pe spate, prinde-ți genunchii (așa cum se arată în imagine). Rotește-i ușor dintr-o parte în alta. Aceasta este o modalitate excelentă de a te întinde și masa spatele după o zi lungă de muncă. lasă-ți picioarele să se relaxeze complet. Și, bineînțeles, respiră profund.

Sutta Maciendrasan

Întinzându-te pe spate, ridică genunchiul stâng și lasă-l să cadă în partea dreaptă. Poți stabiliza piciorul ținându-ți șoldul stâng cu mâna dreaptă. Aici este necesar ca ambii umeri să se relaxeze pe cât este posibi. Respiră profund! Apoi repetă poziția de pe cealaltă parte.