Ești inteligent? Atunci trebuie să citești asta

Dacă nu îți găsești sufletul pereche, s-ar putea să fii mai inteligentă decât majoritatea. Vezi de ce oamenii foarte deștepți se îndrăgostesc mai greu.

Sunt mai interesați de carieră decât de relații

Oamenii foarte inteligenți nu fac o prioritate din găsirea sufletului pereche. Pentru ei, lumea este plină de posibilități și nu se plictisesc niciodată, chiar dacă sunt singuri. Petrec timpul muncind sau evoluând profesional, dezvoltându-se spiritual și nu au timp de iubire.

Sunt cuceriți de inteligență, nu de frumusețe

Oamenii inteligenți sunt mai atrași de ce se află în interiorul unei persoane, nu la exterior. Nu înseamnă că nu pun deloc accent pe frumusețe, ci că nu este o prioritate. Ei sunt conștienți că frumusețea este trecătoare și întotdeauna poate fi depășită, așa că sunt interesați de alte valori.

Sunt împliniți singuri

Când ai o inteligență superioară, devii conștientă de faptul că nu ai nevoie de nimeni pentru a te simți împlinită și înțelegi că ești singura răspunzătoare pentru fericirea ta. Astfel, ești foarte pretențioasă când vine vorba de oamenii pe care îi lași în viața ta și cei care îți ocupă timpul, scrie unica.ro.

Nu fug de probleme

Oamenii inteligenți nu fug de problemele care pot apărea în relații și vorbesc foarte deschis despre ce îi nemulțumește. Un partener care nu este la același nivel intelectual poate lua criticile foarte personal și poate provoca o ruptură în relație.

Sunt greu de înțeles

O persoană foarte inteligentă are o minte complicată și nu îi place să explice în fiecare secundă ce vrea. Dacă nu este înțeleasă, pleacă, pentru că i se pare mai simplu să fie singură.

Sunt mai analitici în dragoste

Persoanele foarte inteligente analizează mult mai obiectiv fiecare situație și pleacă la primul semn de problemă majoră. Nu vor accepta minciuna, infidelitatea sau alte lucruri care îi fac să pună la îndoială caracterul omului de lângă ele, pentru că știu că merită ce e mai bun și nu sunt dispuse să facă compromisuri.

Se deschid mai greu

Un alt efect al inteligenței este faptul că îi face pe oameni mai precauți în relațiile cu ceilalți. În aceste condiții, se deschid mai greu și nu au încredere într-o altă persoană decât atunci când au indicii clare că acea persoană merită.

Aleg să fie singuri

Oamenii inteligenți analizează lucrurile la rece, chiar și când este vorba de dragoste. În aceste condiții, preferă să fie singuri, decât să fie cu persoana nepotrivită.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *